Header

Wat heb ik u te bieden?

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid tot behandeling op locatie.

In bedrijven waar gewerkt wordt onder zware lichamelijke of geestelijke belasting of waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen, kan de hoeveelheid stress op een gegeven moment klachten bij de werknemers veroorzaken, met ziekte als gevolg.

Energetische behandelingen kunnen preventief ingezet worden door het geven van ontspanning en door bestaande klachten op tijd te herkennen en aan te pakken.

Er wordt gekeken naar de lichamelijke houding en indien nodig gewerkt aan het verkrijgen van een ontspannen buikademhaling.

Via gesprekken wordt gewerkt aan bewustwording van de problematiek. Er wordt actief geluisterd naar de problemen van de cliënt, vragen gesteld, gestimuleerd om oplossingen te bedenken, geconfronteerd en op professionele wijze ondersteund.

De cliënt krijgt inzicht en zoekt naar wegen om verder te komen. Hiertoe worden de nodige tools aangereikt, zodat de persoon in de toekomst meer vermogen heeft om de problemen zelf op te lossen en de balans op eigen kracht in evenwicht te houden.

Het gevolg is meer werkplezier en een toename van het concentratievermogen van de werknemer. Dit betekent een hogere effectiviteit van het werk en minder ziekteverzuim.